website 2

Over mij

Leuk je te ontmoeten! Ik ben Sanne Feijen. Een papieren tijger, ik houd van to-do-lijstjes, dol op organiseren en structureren, maar ook enorm nieuwsgierig, een tikkeltje antrPasfotoopologisch ingesteld en soms een beetje chaotisch thuis.

Waarom Verfeijend

Tijdens mijn opleiding tot verloskundige merkte ik al dat ik geïntrigeerd ben door beleid. Waarom doen we iets op een bepaalde manier, wat zijn de achterliggende redenen, wat is de wetenschappelijke basis hiervoor en is het de meest praktische of logische keuze om dit zo te doen?

Ik ben gaan werken bij een kraambureau om de geleerde kennis van de opleiding  te combineren met mijn natuurlijke aanleg om structuur aan te brengen. Het kraambureau stond nog in de kinderschoenen en daar heb ik geleerd om vanuit een helikopterview steeds verder in te zoomen naar toepasbaar beleid.

Tijdens mijn werkzaamheden heb ik me ontwikkeld in het schrijven van beleidsplannen, projectondersteuning, office management en secretariële ondersteuning. Mijn unieke talent is het kunnen combineren van mijn kennis van de gezondheidszorg en deze vervolgens te vertalen naar een praktisch beleid. Daarnaast houd ik ervan om mensen te kunnen ondersteunen in hun talenten, hen te helpen zodat zij tot volle bloei kunnen komen als zorgprofessional.

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je te ontzorgen in je bedrijfsvoering als zorgprofessional? Maak dan gratis en vrijblijvend kennis met mij. Tijdens het kennismakingsgesprek van 3 kwartier kunnen we samen bespreken op welke wijze ik je kan ondersteunen.

Contact

Of wil je eerst nog weten hoe mijn LinkedIn-profiel eruit ziet of wat anderen over mij te zeggen hebben? Klik dan op de LinkedIn-button.