volkswagen-569315_1920

Visie

Het ontzorgen van de zorgprofessional! Ik zorg dat jij je als zorgprofessional, je volledig kan richten op je daadwerkelijke beroep, het vak waarvoor je met zoveel passie gekozen hebt.

Verfeijend is een onderneming die klantgericht werkt door te luisteren, initiatief te tonen en vervolgens te ontzorgen. Ik houd ervan om me voor de persoon achter de zorgprofessional te interesseren. Wat drijft hem/haar, hoe kan ik ervoor zorgen dat de passie voor het werk blijft bestaan? Waar zit zijn/haar grootste frustratie op professioneel vlak? En wat is een goede oplossing voor dit obstakel?

files-1614223_640In de gezondheidszorg wordt er steeds meer geëist van zorgverleners, zij moeten kunnen aantonen verantwoorde zorg te bieden. Dat betekent dat de zorg voldoet aan de behoefte van de cliënt en dat de zorg zo efficiënt mogelijk is ingericht. Ook moet de zorgverlener aan zijn/haar kwaliteit blijven werken, zich blijven ontwikkelen en de laatste wetenschappelijke inzichten en wetten weten te implementeren. Door het opzetten van een kwaliteitssysteem binnen de praktijk kunnen deze eisen worden geborgd.

Door de gestelde kwaliteitseisen vanuit de overheid, beroepsgroep en zorgverzekeraars omvatten de werkzaamheden van een zorgprofessional steeds meer administratie. Dat betekent dat je vaak meer tijd kwijt bent aan het beschrijven en bewijzen van hetgeen gedaan is dan het daadwerkelijk uitoefenen van je kernactiviteiten. Dit kan leiden tot frustraties bij zorgprofessionals.

Ik wil je graag helpen om deze processen zo in te richten dat je het niet ziet als rompslomp of als een last, maar dat je ervaart dat het borgen van je kwaliteit en het op orde hebben van je administratie je juist kan ondersteunen in het uitoefenen van je beroep.

Logo

In mijn logo zit de lotusbloem met haar wortel verwerkt. De lotusbloem zelf staat symbool voor puurheid, de ware ziel, zij groeit met haar wortels in de modder via de steel door het water naar het licht. De modder heeft niet dezelfde schoonheid als de lotusbloem. Maar de modder voedt de bloem wel, en zorgt dat zij kan bloeien in de zon.

website 2

Mijn logo is ontworpen door OverLinks Design.