Verfeijend

water-1272070_1920

Graag wil ik met mijn bedrijf Verfeijend, zorgprofessionals weer de ruimte geven om te genieten van hun werk. Want vaak heb je voor een vak in de zorg gekozen, omdat daar je hart ligt. En je kwaliteiten liggen daar ook, in de zorg richting je cliënten.

Maar onder druk van nieuwe wetgeving, te hoge kosten en een andere kijk op gezondheidszorg door de maatschappij, ontstaat er een situatie waar je als zorgprofessional steeds meer kwaliteiten in huis moet hebben. Deze bijkomende activiteiten vreten energie en tijd.

Ik denk dat het belangrijk is voor een zorgprofessional om kwaliteitseisen zo in te zetten dat het efficiënt werkt en van meerwaarde voor de praktijkvoering is. Mijn hart ligt bij het ondersteunen van zorgprofessionals om de praktijkvoering zo efficiënt mogelijk te maken en te zorgen dat het kwaliteitssysteem een onderdeel wordt van de praktijkvoering. Zodat het kwaliteitssysteem de zorgprofessional dient en niet andersom.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, neem dan contact met me op!